Loos Betonreparaties behaalt BRL 3201 certificaat

11 oktober 2021

Op vrijdag 7 oktober 2021 heeft Loos Betonreparaties het KOMO® procescertificaat ontvangen voor het technisch repareren en beschermen van beton. Dit is het eerste deel van de Beoordelingsrichting (BRL) 3201. Loos Betonreparaties schaart zich hiermee bij een selecte groep van gespecialiseerde betonreparatiebedrijven in Nederland.

De Beoordelingsrichtlijn BRL 3201:2017  is gebaseerd op CUR-Aanbeveling 118:2015 (Specialistische instandhoudingstechnieken – Repareren van beton) en CUR-aanbeveling 119:2018 (Specialistische instandhoudingstechnieken – Vullen en injecteren van scheuren, naden en holle ruimten in beton).

Loos Betonreparaties werkt op dit moment aan de uitbreiding van het certificaat voor de constructieve werkzaamheden en alles omtrent injecteren, zodat de certificering volgens de BRL 3201 compleet kan worden gemaakt.

Algemeen directeur Tim Ursem van Loos Betonreparaties is trots op het behaalde resultaat: ‘De kwaliteits- en veiligheidseisen binnen de bouwsector worden steeds hoger. Om bepaalde opdrachten te mogen uitvoeren voor grote aannemers, vastgoedorganisaties, spoor-/wegbeheerders en overheidsorganen is dit certificaat essentieel. Wij investeren in certificering van het bedrijf en opleiding van onze medewerkers om gezamenlijk op hoog niveau te kunnen presteren, waardoor uitdaging en werkplezier een extra boost krijgen.’

Loos Betonreparaties behaalt BRL 3201 certificaat