Kogelstralen

Stofvrij kogelstralen is bedoeld voor het reinigen en opruwen van stalen en betonnen ondergronden en voor het verkrijgen van een optimale hechting voor eventuele afwerklagen. Tevens is deze behandeling geschikt voor het aanbrengen van een antislip structuur in de ondergrond.

Diamantschuren

Door middel van stofarm diamantschuren verwijderen wij oude afwerklagen en verminderen van oneffenheden op minerale ondergronden. Tevens is het mogelijk om ondergronden te polijsten in verschillende stappen.

Stofarm frezen

Stofarm frezen word toegepast voor het opruwen van beton, het verwijderen van oude afwerklagen en het verminderen van niveau verschillen tussen oude en nieuwe betonnen ondergronden.

Egaliseren

Egaliseren is het egaal maken van een ondergrond. Vrijwel iedere ondergrond kunnen wij egaliseren. Naast de ondervloeren voor projectstoffeerders maken wij ook slijtvaste industriële vloeren.

Betonreparaties

Betonreparaties worden volgens verschillende methodieken uitgevoerd om beschadigingen of onvolkomenheden in beton te herstellen. Kleine tot middelgrote betonreparaties worden vaak handmatig uitgevoerd.

Kunststof afwerkingen

Of het nu gaat om een slijtlaag op een hellingbaan, een coating in een parkeergarage, een troffelvloer in een grootkeuken of een gietvloer in een opslagruimte, bij ons kunt u terecht voor het juiste voor iedere situatie.

Loos Betonreparaties in actie

Coating van 3000 m2 beton
Coating aanbrengen vervolg
Onze nieuwe stripper