Specialist in beton repareren

Over Loos Betonreparaties

Loos Betonreparaties is onder de vleugels van Loos Betonvloeren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met zijn eigen specialisaties in beton repareren. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van mechanische oppervlaktebehandelingen zoals stofarm diamantschuren, stofarm frezen en stofvrij kogelstralen.

Daarnaast conserveren en repareren wij beton op vakkundige wijze. Dit doen wij door middel van egaliseren, handmatig repareren en restaureren, injecteren, impregneren en coaten. Wij leveren dus een totaalpakket van diensten en producten waardoor u niet naar verschillende bedrijven hoeft te zoeken voor de oplossing van uw betonproblemen.

Onze betonreparatie in de praktijk

Wij repareren en conserveren beton onder andere door middel van coaten. Bekijk in onderstaande video’s hoe wij een betonvloer van 3.000 m2 coaten. In de derde video zie je hoe wij onze stripper machine in de praktijk gebruiken.

Coating van 3000 m2 beton

Coating aanbrengen vervolg
Onze nieuwe stripper

Bijzonder veelzijdig

Alle oplossingen liggen binnen één bedrijf. Loos Betonreparaties heeft alle soorten machines en benodigde expertise die hiervoor benodigd zijn in eigen huis. Door de gezamenlijke jarenlange ervaring zijn wij in staat het juiste advies te geven over belangrijke details en toe te passen materialen.

Loos Betonreparaties werkt met vooraanstaande fabrikanten, leveranciers en vakkundig opgeleid personeel waardoor wij de kwaliteit van onze werkzaamheden kunnen waarborgen. Daarnaast zijn wij erkend leerbedrijf voor Volandis voor de opleidingen Assistent Bouw & Infra en Betonreparateur.

Certificeringen

Veiligheidsladder trede 3

Loos Betonreparaties beschikt over Veiligheidsladder trede 3. De Veiligheidsladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. Alle bedrijven binnen de Loos Betongroep hebben Veiligheidsladder trede 3.

Bekijk onze commercial met Ron Vlaar (AZ)

De bijnaam van Ron Vlaar is ”Ron beton” en heeft dus een leuke link met Loos betonvloeren. Bekijk hieronder het resultaat van onze samenwerking!