Specialist in betonreparaties

Over Loos Betonreparaties

Loos Betonreparaties B.V. is onder de vleugels van Loos Betonvloeren Obdam BV uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met zijn eigen specialisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van mechanische oppervlaktebehandelingen zoals stofarm diamantschuren, stofarm frezen en stofvrij kogelstralen.

Daarnaast repareren en conserveren wij beton op vakkundige wijze door middel van egaliseren, handmatig repareren en restaureren, injecteren, impregneren en coaten. Wij leveren dus een totaalpakket van diensten en producten waardoor u niet naar verschillende bedrijven hoeft te zoeken voor de oplossing van uw betonproblemen.

Bijzonder veelzijdig

Alle oplossingen liggen binnen één bedrijf. Loos Betonreparaties heeft alle soorten machines en benodigde expertise die hiervoor benodigd zijn in eigen huis. Door de gezamenlijke jarenlange ervaring zijn wij in staat het juiste advies te geven over belangrijke details en toe te passen materialen.

Loos Betonreparaties B.V. werkt met vooraanstaande fabrikanten, leveranciers en vakkundig opgeleid personeel waardoor wij de kwaliteit van onze werkzaamheden kunnen waarborgen. Daarnaast zijn wij erkend leerbedrijf voor Fundeon voor de opleidingen Assistent Bouw & Infra en Betonreparateur.

Bekijk onze commercial met Ron Vlaar (AZ)

De bijnaam van Ron Vlaar is ”Ron beton” en heeft dus een leuke link met Loos betonvloeren. Bekijk hieronder het resultaat van onze samenwerking!

Contactgegevens

Tocht 10
1713 GP Obdam

Telefoon
0226 456 916

E-mailadres
info@loosbetonreparaties.nl

KvK 51042746

BTW NL8230.58.281.B01

Bankrekening
NL31RABO 0157.3678.35

G-rekening
NL74RABO 0991.0471.41