1000m2 vloer schuren en coaten voor AH Rosmalen in anderhalve dag

In de AH in Rosmalen heeft Loos Betonreparaties ruim 1000m2 vloer geschuurd en daarna gecoat. Dit moest op vrijdagmiddag en zaterdag gebeuren, want maandag moest de AH weer open voor het publiek. De uitdaging zat hem in de krappe planning van anderhalve dag, maar uiteraard is het gelukt.

2500m2 kogel stralen voor nieuw supportershome Ajax

Loos Betonreparaties is gevraagd om voor de bouw van het nieuwe supportershome van Ajax 2500m2 kogel te stralen.

Vloer van 3.000m2 diamant schuren en voorzien van epoxy coating

Loos Betonreparaties heeft in Heerhugowaard een oude vloer van 3.000 m² diamant geschuurd en voorzien van een epoxy coating in twee kleuren. De vloer ziet er weer pico bello uit.

Loos Betonreparaties heeft in Amsterdam een 100 m2 grote hellingbaan voorzien van antislip en slijtvaste lagen

100m2 hellingbaan voorzien van epoxy antislip- en slijtlaag

Loos Betonreparaties heeft in Amsterdam een 100 m2 grote hellingbaan voorzien van antislip en slijtvaste lagen. we hebben gekozen voor de Mandurax. We kozen hiervoor omdat het ruwe oppervlak goed hecht aan het bindmateriaal. Mandurax biedt uitstekende antislip en is weerbestendig. Daarnaast is het niet gevoelig voor aantasting door verdunde zuren, olie, benzine of vet.

Trapopgangen Utrecht CS toekomstbestendig door epoxy troffelmortel

In opdracht van Anton Rail & Infra heeft Loos Betonreparaties 4 trapopgangen bij Utrecht Centraal Station voorzien van epoxy troffelmortel, zodat deze weer slag-, stoot-, slijtvast, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk zijn.

600 m2 vloer frezen en diamant schuren Nedtrain Maastricht

Loos Betonreparaties heeft in de werkplaats van Nedtrain in Maastricht 600 m2 vloer gefreesd en daarna diamant geschuurd.

 

Diamantschuren 20.000 m2 parkeergarage Delft

Loos Betonreparaties heeft voor een parkeergarage in Delft 20.000m2 betonvloer diamant geschuurd.

Stralen 4.000m2 stationsplein Den Haag

Loos Betonvloeren heeft het stationsplein van Den Haag gestraald, te weten 4.000m2. Dit was nog een hele uitdaging omdat het plein niet geheel afgesloten kon worden.

Halfjaarlijks onderhoud Sugar City Amsterdam

Loos Betonreparaties verzorgt elk half jaar alle betonreparaties in SugarCity Amsterdam.

25.000m2 betonvloer schuren parkeergarage ziekenhuis Curacao

Het verouderde ziekenhuis in Willemstad Curaçao is afgeschreven en er wordt een nieuw ziekenhuis gebouwd. Aangezien de bouw naar een binnenstedelijk gebied is verschoven en daar beperkte ruimte is, wordt er een parkeergarage onder het ziekenhuis gebouwd. Loos Betonreparaties is gevraagd om de betonvloer van de parkeergarage van ongeveer 25.000m2 voor te behandelen, te schuren en te coaten. Het transport van de benodigde materialen ging per boot en verliep prima.