Coatingvloer voor Kringloop Rataplan Hillegom

Loos Betonreparaties ging voor Kringloopketen Rataplan aan de slag met de aanleg van een supervlakke vloer.

Rataplan Hillegom bestaat uit een vloeroppervlak van 1.800m2. Aan Loos Betonreparaties de schone taak het tapijt in het hele filiaal te verwijderen inclusief de lijmresten. De vloer werd vervolgens compleet geschuurd. Ook werd er een coatingsysteem van remmers aangebracht bestaande uit twee lagen. Het resultaat: een super strakke coatingvloer.

Coatinglaag betonvloeren RIVM in Bilthoven

In opdracht van Pover Schilders uit Weesp werd Loos Betonreparaties gevraagd al het voorwerk te verrichten, zodat er een geheel nieuwe coatinglaag aangebracht kon worden op de vloeren.

Alle vloeren van hét instituut voor volksgezondheid en milieu in Bilthoven werden voorzien van een nieuwe coatinglaag. Loos Betonreparaties ging van start met het volledig opschuren van de vloeren om oneffenheden te verminderen en de oude coatinglaag te verwijderen. Vervolgens werden de vloeren voorzien van een volledig nieuwe coatinglaag met als eindresultaat een compleet nieuw, super vlak en strak vloeroppervlak.

Toplaag parkeerdek verwijderd

Loos Betonreparaties heeft al het voorbereidende werk gedaan voor de aanleg van een compleet nieuw parkeerdeksysteem in Nijkerk. De werkzaamheden werden verricht op het bovendek van parkeergarage de Bonte Koe, bestaande uit een oppervlakte van 1600m2.   

Betonreparatie en schuren parkeerdek

Het parkeerdek verkeerde in een aanzienlijk slechte staat om een compleet nieuw parkeerdek te kunnen aanleggen. Om die reden werd de asfalt- en betonreparatie expertise van Loos Betonreparaties ingeschakeld. De oude toplaag werd volledig verwijderd en het beton geschuurd. Het parkeerdek is nu klaar voor de aanleg van een compleet nieuw parkeerdeksysteem.

Balkon repareren - Beton reparatie - Loos Betonreparaties

Betonreparatie balkon in Purmerend

We hebben in Purmerend een balkon met diverse schades en betonrot hersteld.

Eerst hebben we de betonrot en losse delen beton verwijderd en de wapening behandeld. Daarna hebben we bekisting op maat gemaakt om vervolgens het balkon in vorm te herstellen.

Wanneer het materiaal is uitgehard en de bekisting is verwijderd, poetsen we eventuele plekjes weg. Daarna overlagen we het geheel met een op kleur gemaakte coatingverf, zodat het eindresultaat één strak geheel wordt.

Betonvloer egaliseren - Loos Betonreparaties

Frezen en egaliseren betonvloer parkeergarage in Middelburg

De vloer van de parkeergarage moest hoognodig vernieuwd worden. De opdracht betrof in totaal 5.500 m2 vloer.

Slopen, frezen en egaliseren betonvloer

Hiervan moest 1.500 m2 gesloopt en/of gefreesd worden. Vervolgens zouden we de betonvloer egaliseren. Deze werkzaamheden hebben we in september en oktober 2019 uitgevoerd.

In juni 2020 hebben we de oppervlakte geschuurd. Een ander bedrijf heeft 5.500 m2 parkeerdeksysteem aangebracht.

Bij oplevering werd er geconstateerd dat er 0 opleverpunten waren. Een mooie samenwerking en een eindresultaat om trots op te zijn.

Bekijk meer van onze projecten op onze projectpagina

Loos Betonreparaties is onderdeel van de Loos Betongroep

 

Nieuwe Zeesluis IJmuiden - Loos Betonreparaties

Nieuwe Zeesluis van IJmuiden

Loos Betonreparaties is bezig met diverse werkzaamheden aan de Nieuwe Zeesluis van IJmuiden.

De werkzaamheden betreffen (beton-)reparaties op regiebasis, zoals het vullen van conus- en boorgaten, dichtzetten van sparingen en het herstellen van grindnesten, scheurvorming en overige oneffenheden in de betonelementen.

Wij vinden het een fantastisch project om aan mee te mogen werken.