Toplaag parkeerdek verwijderd

Loos Betonreparaties heeft al het voorbereidende werk gedaan voor de aanleg van een compleet nieuw parkeerdeksysteem in Nijkerk. De werkzaamheden werden verricht op het bovendek van parkeergarage de Bonte Koe, bestaande uit een oppervlakte van 1600m2.   

Betonreparatie en schuren parkeerdek

Het parkeerdek verkeerde in een aanzienlijk slechte staat om een compleet nieuw parkeerdek te kunnen aanleggen. Om die reden werd de asfalt- en betonreparatie expertise van Loos Betonreparaties ingeschakeld. De oude toplaag werd volledig verwijderd en het beton geschuurd. Het parkeerdek is nu klaar voor de aanleg van een compleet nieuw parkeerdeksysteem.

Balkon repareren - Beton reparatie - Loos Betonreparaties

Betonreparatie balkon in Purmerend

We hebben in Purmerend een balkon met diverse schades en betonrot hersteld.

Eerst hebben we de betonrot en losse delen beton verwijderd en de wapening behandeld. Daarna hebben we bekisting op maat gemaakt om vervolgens het balkon in vorm te herstellen.

Wanneer het materiaal is uitgehard en de bekisting is verwijderd, poetsen we eventuele plekjes weg. Daarna overlagen we het geheel met een op kleur gemaakte coatingverf, zodat het eindresultaat één strak geheel wordt.

Betonvloer egaliseren - Loos Betonreparaties

Frezen en egaliseren betonvloer parkeergarage in Middelburg

De vloer van de parkeergarage moest hoognodig vernieuwd worden. De opdracht betrof in totaal 5.500 m2 vloer.

Slopen, frezen en egaliseren betonvloer

Hiervan moest 1.500 m2 gesloopt en/of gefreesd worden. Vervolgens zouden we de betonvloer egaliseren. Deze werkzaamheden hebben we in september en oktober 2019 uitgevoerd.

In juni 2020 hebben we de oppervlakte geschuurd. Een ander bedrijf heeft 5.500 m2 parkeerdeksysteem aangebracht.

Bij oplevering werd er geconstateerd dat er 0 opleverpunten waren. Een mooie samenwerking en een eindresultaat om trots op te zijn.

Bekijk meer van onze projecten op onze projectpagina

Loos Betonreparaties is onderdeel van de Loos Betongroep

 

Nieuwe Zeesluis IJmuiden - Loos Betonreparaties

Nieuwe Zeesluis van IJmuiden

Loos Betonreparaties is bezig met diverse werkzaamheden aan de Nieuwe Zeesluis van IJmuiden.

De werkzaamheden betreffen (beton-)reparaties op regiebasis, zoals het vullen van conus- en boorgaten, dichtzetten van sparingen en het herstellen van grindnesten, scheurvorming en overige oneffenheden in de betonelementen.

Wij vinden het een fantastisch project om aan mee te mogen werken.

Hagelnieuwe strakke toiletvloeren op Schiphol

Op Schiphol heeft Loos Betonreparaties toiletten in een vernieuwd deel voorzien van nieuwe vloeren met een hygiënische coating.

Betonreparatie woning

Loos Betonreparaties heeft werkzaamheden uitgevoerd aan de gevel van een woonhuis. De betonnen latei boven het raamkozijn was behoorlijk beschadigd. We hebben de bestaande constructie gerestaureerd, waardoor het geheel er weer netjes uit ziet en de krachten van de muur kan opvangen.

3000 m2 vloer coaten in Hoofddorp

Loos Betonreparaties heeft in Hoofddorp een vloeroppervlak van 3000m2 voorzien van coating.

1000m2 vloer schuren en coaten voor AH Rosmalen in anderhalve dag

In de AH in Rosmalen heeft Loos Betonreparaties ruim 1000m2 vloer geschuurd en daarna gecoat. Dit moest op vrijdagmiddag en zaterdag gebeuren, want maandag moest de AH weer open voor het publiek. De uitdaging zat hem in de krappe planning van anderhalve dag, maar uiteraard is het gelukt.

2500m2 kogel stralen voor nieuw supportershome Ajax

Loos Betonreparaties is gevraagd om voor de bouw van het nieuwe supportershome van Ajax 2500m2 kogel te stralen.

Vloer van 3.000m2 diamant schuren en voorzien van epoxy coating

Loos Betonreparaties heeft in Heerhugowaard een oude vloer van 3.000 m² diamant geschuurd en voorzien van een epoxy coating in twee kleuren. De vloer ziet er weer pico bello uit.